10 Blogger Terbaik Malaysia

25 32

10 Blogger Terbaik Malaysia

10 Blogger Terbaik Malaysia | 

Ramai btul join contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia. Hiburan.my terlepas pandang contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia. Tapi tak ape sebab contest seo ini akan tamat pada 1 Mac. Masih sempat aku untuk join contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia. Blog ini simple sahaja tidak la seperti blogger-blogger di luar sana yang sudah professional dengan mempunyai traffic yang mantap. Jadi aku taknak bleber panjang sangat. Aku ni newbie sahaja nak jugak join contest seo ni 😀 Jom kita tengok siapa diantara 10 Blogger Terbaik Malaysia

10 Blogger Terbaik Malaysia

  1. Hidup Untuk Memberi – (denaihati.com) : Ramai orang yang berkunjung ke blog denaihati. Seo pun mantap. Ramai jugak yang pilih blog denaihati sebagai top 10 Blogger Terbaik Malaysia.
  2. [GH] Giler Hackers! – (www.gilerhackers.net) : Sebuah blog seorang daripada rakan aku yang menceritakan informasi terbaru tentang teknologi dan tentang exploitation (hacking).
  3. MacamCool.My – ( macamcool.my) : Sebuah blog yang paling cool pada masa kini.
  4. InfoMalaya.My – (www.infomalaya.my) : Sebuah blog yang menceritakan tentang teknologi komputer atau gedjet2 yang lain. Informasi yang sangat berguna!
  5. MyNewsHub.My – (mynewshub.my) : Sebuah blog daripada seorang rakan yang menceritakan tentang artis & informasi yang berguna pada semua. Kadang2 aku copy artikel kat situ. Huhu!
  6. TheeTeddy – (theeteddy.com) : Banyak informasi yang berguna tentang SEO disitu. TheeTeddy juga pernah mengajarku tentang SEO dan pagerank. Sehingga kini blog Hiburan.my mendapat PageRank 3.
  7. BloggerWanita – (www.bloggerwanita.com) : Sebuah blog tentang informasi yang berguna. Aku paling suka komen kat sana.  Blog yang dofollow mmg disukai ramai. Huhu.
  8. OhCikgu.com – (OhCikgu.com) : Blogger yang mantap. Terhebat masa kini sampai aku join contest SEO. Huhu 🙂
  9. En. Titan – (earncent.com/blog) : Banyak mengajar aku tentang cara buat duit online, tips2 blogging dan macam2 lagi 🙂
  10. Hiburan – (hiburan.my) : Eh, betul ke ni? Hiburan.my top 10 Blogger Terbaik Malaysia ke? Haha. Rasa macam mimpi pulak. Tapi takpe senarai di atas yang mana aku rasa terbaik. Tapi pilihan secara rawak sahaja 🙂

Contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia dianjurkan oleh Ohcikgu.com. Penaja bersama adalah Fivio.comNadot.myEffortlab Cik LailiHalim RDFLadfeAmirAmiRini,MyadynaMy AdamRanggi LifestyleMinda Emas NetworkCikTOMMiecyber’s Blog,Hamdan’s BlogKain Cotton Murahbooblogs.comCheese MazKakimedia.MY,ContengConteng.com dan Blog Hati Putera

10 Blogger Terbaik Malaysia

Komen anda?

Komen

25 Comments
  1. onlajer says

    good luck untuk contest ini bro

    1. emrys says

      Terima kasih bro. saje2 jer nim. haha

  2. auc says

    memang satu pilihan
    moga berjaya bro…

    1. emrys says

      terima kasih yer boss 😉

  3. Denaihati says

    semoga berjaya untuk contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia ohcikgu.com. billion terima kasih denaihati.com berada dalam senarai 10 terbaik, no.1 lagi.

    1. emrys says

      terima kasih yer otai blogger 😉

  4. BloggerWanita.com says

    Good luck untuk contest ni.. Aya pun join gak..hehe.. saja mencuba nasib.. 🙂

    1. emrys says

      terbaik.. smoga berjaya jgak 😉

  5. […] Hiburan.my (PR3) […]

  6. sensasi2020 says

    Selamat berjuang dan selamat berjaya…Pilihan yang terbaik daripada seorang blogger hiburan.my. Pilihan yang memberi sumber rujukan pada diri. 10 blogger terbaik Malaysia yang memenuhi citarasa anda.

    1. emrys says

      terima kasih ye atas sokongan anda.. harap kita sama2 berjaya 🙂

  7. aREE says

    Semoga anda terus memberi info yang terkini dan bermanafaat…gud luck

    1. emrys says

      Terima Kasih kerana terus memberikan sokongan kepada saya. Saya akan terus berusaha selagai yang saya termampu untuk membangunkan lagi blog ini 🙂

  8. ciklaili.com says

    selamat maju jaya untuk contest ini 🙂

    1. emrys says

      terima kasih 🙂

  9. yas says

    Semoga terus berjaya diucapkan kpd tuan….

    1. emrys says

      terima kasih yer tuan. semoga tuan pun berjaya 🙂

  10. Anuar says

    10 Blogger Terbaik Malaysia yang disenaraikan di atas semuanya hebat-hebat belaka…

    Contest ini akan berakhir tak lama lagi… Semoga entri ini dapat terus kekal berada di page pertama Google… good Luck… 😉

    1. emrys says

      terima kasih ye bro atas sokongan. tapi kontest tu dikira hanya google.com
      tapi blog ni , hilang trus rank daripada page 2 di google.com
      pelik bin ajaib 🙂

  11. wazy says

    Selamat berjaya di dalam contest ini =)

    1. emrys says

      terima kasih yer owner hosting wan zawawi 🙂

  12. Anuar says

    10 Blogger terbaik Malaysia yang disenaraikan di atas semuanya hebat-hebat belaka..

    Good Luck… 😉

  13. theeteddy says

    Commenth bro good luck.. ty for listing baru prasan.. 😀

    1. Hiburan .My says

      dah tamat pun, tak menang pun. haha

  14. myrujukan says

    eh blog aku xda ker blog, terasa aku bro, waaaaaa

Leave A Reply

Your email address will not be published.