Lelaki Thai Berubah Menjadi Wanita Seksi

0

lelaki-thai-itsmepicture1

Kami hampir-hampir tidak percaya gambar yang dilihat sekarang sebenarnya adalah lelaki. Percaya atau tidak? Menerusi portal Rocketnews24, perubahan yang sungguh drastik ini membuat ramai yang tercenggang hingga menyebabkan Facebook peribadinya mempunyai ribuan pengikut. Dari kulit hitam sehingga bertukar menjadi kulit putih mulus, dia sebenarnya dikatakan melakukan pembedahan plastik asalnya seorang lelaki gemuk tapi kini bertukar wajah menjadi seorang wanita slim.

Tak ada yang mengetahui nama wanita transgender ini. Cuma facebooknya diberi nama Princess Surgery. Mungkin ianya bersesuaian dengan proses hidupnya yang dilahirkan sebagai seorang lelaki gemuk berkulit gelap dengan mengubah hidup melalui operasi plastik.

Malahan perubahan drastik wanita itu mengejutkan ramai pihak di Thailand baru-baru ini. Ada yang berebut-rebut untuk mencari klinik wanita tersebut melakukan prosedur rawatan malah sebuah program Thai Weeknight Show juga berhasrat untuk mengetahui kisah perjalanan hidup ‘wanita tersebut’.

Jika betul, berapa banyak agaknya pembedahan dan kos prosedur yang dihabiskan bagi melaksanakan impiannya.
lelaki-thai-itsmepicture2

lelaki-thai-itsmepicture3

lelaki-thai-itsmepicture4

lelaki-thai-itsmepicture5

Sumber: ItsMePICTURE!

Komen anda?

Komen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More