8 kanak-kanak dipaksa buat hubungan kelamin di atas talian

0 293

8 kanak-kanak dipaksa buat hubungan kelamin di atas talian

Lapan kanak-kanak yang didakwa dijual untuk pelacuran dan dipaksa melakukan hubungan kelamin untuk penonton dalam talian diselamatkan pada hari Rabu (10 Jun), kata pihak berkuasa Filipina.Tujuh daripada mereka adalah kanak-kanak perempuan berusia antara 13 dan 17.Christopher Villanueva, 33, dituduh memaksa kanak-kanak dan gadis-gadis berusia 18 tahun untuk melakukan hubungan kelamin dengan beliau dan antara satu sama lain di depan kamera web untuk penonton di Asia, Amerika Syarikat dan Eropah.

Polis menyerbu rumahnya di Manila pada malam Rabu dan menjumpai alat mainan pemuas nafsu, kamera web dan komputer riba. Villanueva dan seorang wanita telah ditangkap.Wanita itu, yang tinggal berdekatan Villanueva, adalah ibu kepada tiga anak-anak didera.Dia dituduh memaksa anak-anaknya untuk melibatkan diri dalam hubungan kelamin untuk wang.Ejen yang menyamar Encik Alex Nuqui, ketua Biro Kebangsaan bahagian anti-pemerdagangan manusia , memberitahu AFP: “Ia sentiasa mengejutkan bagaimana seseorang boleh berfikir di luar batas manusia, dan tidak berhati perut apabila mereka menyalahgunakan kanak-kanak.”

Villanueva didakwa mengenakan servis cajuntuk pelanggan di Amerika Syarikat, UK, Australia dan Jepun antara AS $ 50 (S $ 67) kepada AS $ 100 untuk menonton kanak-kanak melakukan hubungan Kelamin, kata Encik Nuqui.Pihak berkuasa Filipina telah bertindak selepas mendapat “hint” dari Jabatan Keselamatan Dalam Negeri Amerika.Seseorang ejen AS menyamar sebagai pelanggan dalam talian dan mengadakan temujanji untuk tidur dengan salah seorang kanak-kanak perempuan di rumahnya untuk 5000 peso (S $ 150).Mr Nuqui berkata Villanueva berkata kepada ejen AS yang menyamar dalam perbualan dalam talian: “.. Mereka (anak-anak) akan memenuhi semua fantasi anda Datang ke Filipina”

Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More