Adele Tidak Mahu Bercakap Dengan Ayah Sendiri

1

Adele Tidak Mahu Bercakap Dengan Ayah Sendiri:

LOS ANGELES: Penyanyi Adele dilaporkan enggan bercakap dengan bapanya dan tidak membenarkan lelaki itu berjumpa dengan cucunya, Angelo James Konecki yang dilahirkan pada 19 Oktober 2012.

Laman web showbizspy.com melaporkan, bapa Adele iaitu Mark Evans berkata kepada akhbar The Mail On Sunday, dia disingkirkan daripada kehidupan penyanyi lagu Skyfall itu selepas mengeluarkan kenyataan mengenai Adele berhubung anugerah Oscar.

“Saya sudah meninggalkan pesanan pada peti suara telefonnya, menghantar surat dan mengirimkan kad ucapan hari lahir serta kad Krismas tetapi semuanya tidak berbalas. Saya seperti sudah mati baginya.

“Saya tidak berminat pada status selebriti atau wangnya. Saya hanya mahukan anak saya semula dan menjadi datuk yang lebih bertanggungjawab kepada cucu saya.

“Saya mendapat tahu berita mengenai kelahiran cucu dan nama yang diberikan (kepada cucu) pun menerusi media sahaja,” katanya dalam nada terkilan.

Adele Tidak Mahu Bercakap Dengan Ayah Sendiri

Komen anda?

Komen

1 Comment
  1. Aya says

    Macam mana jahat pun seorang bapa..dia tetap bapa kita.. so…emmmmm…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More