Fakta dan rahsia yang lelaki perlu tahu berkenaan seluar dalam wanita

0

Wanita tidak suka memakai seluar dalam? Adakah ini benar atau sekadar lawak?

Pada suatu hari ada 2 orang penjual pakaian dalam wanita yang sedang berbincang tentang pendapatan perniagaan di kedai mereka yg semakin merosot.
A: “Kamu percaya tak kalau aku kata 99.9% wanita tidak memakai seluar dalam?”
B: “Ahhhhh… tidak benar.”
“Apa buktinya?”
Lalu si A membuktikannya dengan bertanya kepada setiap wanita yang lalu lalang di depannya.
A: “Cik, pakai seluar dalam tak hari ini?”
Wanita 1: “Ahhh… tidak, kemarin saya pakai, hari ini tidak!”
A: “Puan, nak seluar dalam tak, baru sampai nie?”
Wanita 2: “tidak mahu laahh!”
A: “Makcik, nak beli seluar dalam tak, macam2 saiz ada?”
Wanita 3: “Tak mau… lain kali sajalah!!”
Jadi terbuktilah kata2 penjual A kepada B, bahawa ramai wanita kini tidak memakai seluar dalam… Maaf ini sekadar lawak, jika benar 99.9% wanita tidak gemar memakai seluar dalam maka banyaklah kes rogol di negara ini. Saya yakin semua wanita suka memakai seluar dalam untuk keselesaan dalam kehidupan sehari-harian. Mana yang tak suka tu mungkin ada agenda tersendiri…
Berbalik kepada pakaian dalam, ia merupakan pakaian yang dipakai di bawah pakaian lain, sering kali bersentuhan dengan kulit. Ia menjauhkan pakaian luar daripada dikotorkan oleh peluh, kencing, mani, najis, dan kotoran lain; membentuk tubuh; dan memberikan sokongan pada sebahagian darinya. Dalam cuaca sejuk, pakaian dalam panjang kadang-kala dikenakan bagi memberikan kepanasan tambahan. Sesetengah pakaian dalam bertujuan memberik eksan berahi. Jenis pakaian dalam tertentu memiliki kepentingan keugamaan. Sesetengah jenis pakaian diistilahkan sebagai pakaian dalam, sementara yang lain, seperti T-shirt dan seluer pendek tertentu, adalah sesuai sebagai pakaian dalam dan pakaian luar. Jika dihasilkan dari bahan yang sesuai, sesetengah pakaian dalam juga digunakan sebagai pakaian malam dan baju mandi.Pakaian dalam yang biasa dipakai oleh wanita kini termasuk coli dan seluar dalam wanita, sementara lelaki mengenakan seluar dalam lelaki, seluar pendek boxer, dan seluar dalam boxer. Pakaian yang biasa dipakai oleh kedua jantina termasuk T-shirts, baju tanpa lengan (juga dipanggil singlet), Bikini, Thong, dan G-string.
Untuk lelaki tulen, jangan pandai buka seluar dalam pasangan anda sahaja, kenalah tahu jugak jenis-jenis seluar dalam yang dipakai oleh seorang wanita. Dan mungkin ramai yang kurang ambik port, terutama sang suami, kalau nak berikan hadiah romantik, cubalah berikan seluar dalam kepada isteri anda, aku pasti mereka akan lebih menghargai anda.Bukan satu yang pelik seandainya seorang wanita punyai lebih seluar dalam daripada baju yang dipakainya. Ia ibarat seperti juga kasut, ada banyak jenis …. bukan dari segi corak, tapi jenis.
Seluar dalam seorang wanita memang ada banyak jenis. Ia berpadanan dengan aktiviti, atau mungkin cara penggayaannya pada satu-satu hari tertentu.Jika anda ke pusat membeli-belah, anda akan dapati banyak jenis seluar dalam wanita yang dijual. Ada yang nampak biasa, ada yang berenda, ada yang seksi, malah ada yang pada pandangan seorang lelaki, tak menarik langsung.Meh kita lihat jenis-jenis seluar dalam seorang wanita yang mungkin anda perlu tahu sebagai satu info am, agar nanti anda tidak berasa pelik mengapa seorang wanita perlu ada sehingga 4 seluar dalam berbeza yang berwarna merah!
9 Jenis Seluar Dalam Wanita

seluar dalam wanita@128.199.196.51

Sumber dipetik dari rossacalla.blogspot.com

Komen anda?

Komen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More