Kanak-Kanak Lemas di Sungai Pegang

2

Kanak-Kanak Lemas di Sungai Pegang:

BALING: Murid Tahun Satu Sekolah Kebangsaan Kuala Pegang, Baling yang dilapor hanyut di Sungai Pegang di kampung Lela, Kuala Pegang di sini, ditemui pada Sabtu.

Mayat Mohd Fazrul Fitri Zaini, 7, ditemui seorang penangkap ikan yang sedang membaiki perahu di kampung Kuala Balut, 15 kilometer dari tempat kejadian, pada pukul 12.45 tengah hari.

Ketua Balai Bomba Dan Penyelamat Balai Bomba Baling Abd Kudus Abd Malik berkata mayat kanak-kanak itu dihantar ke hospital daerah Baling untuk bedah siasat.

Mohd Fazrul Fitri dilapor hilang di sungai itu Jumaat lepas ketika mengikut kakak dan rakan kakaknya berkelah berhampiran sungai berkenaan.

Operasi mencari dan menyelamat dijalankan anggota bomba, unit Pasukan Menyelamat di Air Bomba dan Penyelamat Sungai Petani, polis, anggota Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) dan Rela dengan bantuan penduduk kampung. -BERNAMA

Kanak-Kanak Lemas di Sungai Pegang

Komen anda?

Komen

2 Comments
  1. Kazen says

    cntik header die, n nice blog like this layout. wordpress ag… huhu hve better rank laa :p

    1. emrys says

      alah bro. biasa2 jer 😉

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More