kisah hidup ratu Mak Nyah-Nur Sajat Fariz

0 813

kisah hidup ratu Mak Nyah-Nur Sajat Fariz

Pertandingan ratu cantik dunia bagi golongan pondan atau mak nyah, Miss International Queen 2013 merupakan acara yang paling ditunggu-tunggu oleh golongan ‘tersebut’ setiap tahun.Ini kerana ia menghimpunkan ‘jelitawan-jelitawan’ dari seluruh dunia bagi memilih siapakah yang paling layak dinobatkan pondan paling cantik bagi beberapa kategori yang dipertandingkan.Untuk itu, setiap negara akan menghantar ‘wakil mereka’ bagi merebut kejuaraan.

Hadiah utama adalah wang tunai BAHT300,000, sebentuk tiara dan pakej pembedahan plastik percuma di Bangkok.Tahun ini pertandingan dilangsungkan di Pattaya, Thailand. Untuk tahun ini juga, ‘negara kita’ menghantar ‘dua wakilnya’ iaitu Nur Sajat Fariz dan Patricia ‘Asyeera’ Wong.Daripada 24 peserta (dari 17 negara yang bertanding), Nur Sajat telah diangkat sebulat suara oleh juri menjuarai kategori MOST TALENTED (paling berbakat).

Berikut adalah gambar-gambar Nur Sajat ketika pertandingan tersebut dan pemenang bagi pertandingan ini dimenangi oleh peserta dari Brazil, Marcello Ohio:

kisah hidup ratu Mak Nyah-Nur Sajat Fariz (3) kisah hidup ratu Mak Nyah-Nur Sajat Fariz

kisah hidup ratu Mak Nyah-Nur Sajat Fariz

 

Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More