Neolofa mungkin mampu ikut jejak langkah Dato Vida?

0

Untung RM 50 juta setahun Neolofa bakal ikut jejak dato Vida?

Mempunyai empayar perniagaan tudung dan telah mengaut keuntungan sebanyak rm50 juta pada 2015 adalah satu pencapaian yang sangat membanggakan untuk Neolofa.Meskipun baru berusia 26 tahun beliau telah menghasilkan satu impak yang luar biasa dalam perniagaan tudung beliau(Neolofa Hijab).Perkara ini bukan sekadar omong kasar bahkan disiarkan di BBC News pada tahun lepas.

Bagi kami pencapaian itu adalah satu pencapaian yang cukup luar biasa bagi peniaga amatur seperti Neolofa.Beliau hanya tersenyum malu setelah pihak media menggelarkan beliau jutawan muda.Mengikutnya yang mesra di sapa Lofa menganggap gelaran yang diberi oleh masyarakat kepada beliau adalah satu doa untuk menjadikan beliau lebih berjaya lagi di masa hadapan.

“Alhamdulillah, apa yang boleh saya katakan ia berpunca hasil kerja titik peluh saya dan keluarga. Ia takkan berlaku hanya jika saya seorang yang melakukannya”

“Pada masa yang sama, saya ingin bisnes ini terus berkembang dan kukuh sehingga berjaya menembus pasaran antarabangsa. Saya yakin dengan sokongan pelbagai pihak, Naelofar Hijab akan terus berkembang sebagai jenama yang menjadi fenomena di dalam dan luar negara.

“Apapun, saya harapkan dengan kejayaan yang dipinjamkan Allah SWT hari ini tidak membuatkan diri alpa tentang siapa saya sebelum ini. Saya masih Neelofa yang sama pernah kalian kenal sejak enam tahun lalu,” ujarnya dipetik sebagai berkata menurut akhbar Kosmo

Yang menjadi tanda tnya kami sekarang adakah Neolofa mampu untuk mengikut jejak langkah selebriti perniagaan Dato Vida yang begitu hebat dalam perniagaannya,tanpa berselindung tidak mustahil beliau mampu sekiranya beliau rajin dan berusaha.Akhir kata kami di Hiburan.my berharap lebih ramai lagi selebriti yang dapat mengikut jejak langkah Neolofa dan menghasikan impak besar dalam perniagaan.

Komen anda?

Komen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More