Pesawat MH370 Sah Dihijack

0 348

Pesawat MH370 Sah Dihijack | Berita terkini tentang pengesahan dari Perdana Menteri Malaysia pada Pukul 1.30 petang tadi. Beliau mengatakan bahawa Pesawat Mh370 yang membawa penumpang seramai 227 penumpang dan 12 anak kapal.

Media Massa di dunia ini telahpun Kecoh pabila Pesawat Mas MH370 di Hijack. Menurut laporan berita Associated Press hari ini, seorang pegawai kerajaan Malaysia berkata rampasan bukan lagi hanya teori : “Ia adalah muktamad ,” membaca laporan itu.

pesawat mh370 dihijack

Pegawai yang terlibat dalam penyiasatan itu dilaporkan berkata mereka telah menentukan bahawa salah seorang juruterbang atau orang lain yang mempunyai pengalaman penerbangan telah merampas pesawat yang hilang.

Motif Pesawat Mas MH370 di rampas belum diketahui lagi. Selain itu, keberadaan pesawat mas mh370 belum dikenal pasti lagi oleh pihak-pihak yang turut serta dalam misi pencarian kapal terbang mas mh370 ini.
pesawat mh370 dirampas
Spekulasi bertiup kencang bahawa kerajaan Malaysia akan mengumumkan perkara itu pada sidang akhbar yang dijadual pada 1.30 petang ini. (Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib Razak akan menghadiri Sidang Akhbar tersebut).
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More