Sikap “Mulut puaka” Azwan Ali di tegur Azhar Sulaiman

0

Sikap Mulut puaka Azwan Ali di tegur Azhar Sulaiman

Kata orang terlajak perahu boleh berundur, terlajak kata buruk padahnya. Mungkin ini peribahasa yang paling sesuai bagi menggambarkan situasi terkini Azwan Ali yang dicemuh hebat gara-gara salah faham mengenai Me’nate Steak Hub.  Peka dengan kontroversi ini, rakan artis Azhar Sulaiman tampil memberikan sedikit pesanan yang sangat berguna buat Azwan Ali.

Menurut Azhar Sulaiman, perkara seperti ini tidak seharusnya berlaku memandangkan Azwan Ali orang lama di dalam dunia seni.Tambahnya lagi, kontroversi ini bakal merugikan diri Azwan Ali sendiri.

Bro Azwan….as a brother to you,i rasa kita takleh lah brutal sangat macam ni dengan public. Kitakan orang lama dalam industry  I am still ur friend and hope you will be cool after this.Unnecessary bro….rugi kita dibenci orang ramai. I love you bro!

 Sikap Mulut puaka Azwan Ali di tegur Azhar Sulaiman

 

Kami pun tak tahu apa sebenarnya yang sedang bermain di fikiran Azwan Ali ketika ini. Harap ada jalan penamatnya memandangkan gadis yang membalas tweet Azwan Ali tersebut siap dah dapat makan free di Me’nate Steak Hub.

Komen anda?

Komen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More