Sweetnya gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin

0 93

Tidak sampai sebulan lagi, aktor popular berbadan sasa ini Shaheizy Sam bakal menamatkan zaman bujangnya sekali gus bergelar suami kepada kekasih hatinya, Syatilla Melvin. Seperti yang  kita sedia maklum apabila bakal bergelar pengantin, Sam dan Syatilla juga tidak ketinggalan menjalani rakaman gambar pra-perkahwinan mereka meskipun sedang sibuk dengan segala persiapan sebelum menjelang hari bahagia.

gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin

gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin

gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin

gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin

Gambar-gambar hasil bidikan jurugambar profesional terkenal,  Amir Naufal Photographer ternyata menyerlahkan lagi kemanisan pasangan yang hangat bercinta ini. Gambar pra-perkahwinan Shaheizy Sam dan Sytilla Melvin nampak comel dan serasi bersama.Pasangan sama cantik, sama padan ini bakal diijabkabulkan pada 8 Februari depan di Pulau Pinang. Majlis ini dilaporkan mendapat tajaan berjumlah keseluruhan RM25 juta sekaligus menjadikan perkahwinan ini Wedding Of The Year.

Kami disini mendoakan semoga pasangan bahagia hingga kekal ke anak cucu dan semoga majlis perkahwinan mereka berjalan lancar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

logo hiburan.my

Subscribe Post Terbaru dari kami kepada anda!

Dapatkan PERCUMA Info Bantuan Kerajaan ke Telefon Anda Setiap Hari.
Jangan lupa CONFIRMKAN SUBSCRIPTION di email anda!

Sila confirmkan Subscription INFO PERCUMA kami di EMAIL ANDA SEKARANG!