Zizan bakal akhiri zaman bujang dan Emma Maembong bakal dinikahinya tahun ini!

0

 

zizan razak kawin emma maembong

 

Pelbagai gosip dan cerita yang telah kita dengar mengenai Zizan Razak dan Emma Maembong serta berbagai versi dari “masih tak mengaku bercinta“,“kawan tapi mesra“nak kahwin tapi tak tahu bila” dan terbaru rancang nk kawin.tahun ini.Walau bagaimana pun hanya tuan badan sahaja yang tahu apa sebenarnya yang berlaku

 

Terbaru melaui akaun instagramnya ,Zizan telah membuat update baru dengan memuatkan status dan gambar menarik untuk Emma Maembong dengan kata romantis.

Gambar tersebut dipercayai adalah lukisan yg di lukis oleh Emma Maembong

 

Petikan kata-kata romantik  zizan untuk emma maembong melalui akaun instagramnya:

“Percaya, hargai, sayang, cinta, teguh, sabar, jujur dan ikhlas — thanks untuk lukisan ini sayang. Sejuta erti disebalik lukisan ini, harap kekal seperti mana lukisan ini. Love you sayang”

 

Terbaru melaui akaun instagramnya,zizan telah membuat update baru dengan memuatkan status dan gambar menarik untuk emma maembong dengan kata romantis. Gambar tersebut dipercayai adalah lukisan yg di lukis oleh emma maembong

 

Menerusi gambar tersebuat ramai peminat nya memberi komen dan mendoakan jodoh mereka dan ini sebagai bukti bahawa peminat mereka tidak  perlu lagi berteka teki dalam hubungan status mereka.

Menurut berita harian minggu lepas,Zizan ada menyatakan keinginan utk menamatkan zaman bujang walaupun tidak menyebut secara terus –terang.

“Kalau ikut perancangan diri saya, Insya Allah tahu ini nak kahwin. Tapi semuanya terserah kepada jodoh. Saya hanya merancang & Tuhan yang menentukan. Ingat ya, saya hanya rancang saja tahun ini,” ujar Zizan Razak.

 

Bagi kami staff hiburan.my kalau dah  ada perancangan itu adalah sebaik-baiknya. Niat yang bgus sudah tentu jalannya akan di permudahkan.

Harap-harap para peminat dapat bersabar dan menunggu agar mereka dapat disatukan dalam suasana yang bahagia dan gembira.

Sama-sama la kita mendoakan mereka.

Komen anda?

Komen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More