Sila Join Telegram Rasmi PORTAL INFO BANTUAN KERAJAAN.Sebarang kemaskini terbaru,kami akan update di Telegram Rasmi Kami.

5 Sebab Mencintai Lelaki Tembam Adalah Yang Terbaik

0 873

Lelaki tembam?Istilah tembam bermaksud bahawa orang yang berlebihan berat badan (tetapi tidak gemuk Kami telah memberitahu anda lelaki botak, berjanggut dan lebih pendek lebih baik. Dan sekarang saiznya. Ya, lebih besar lebih baik. Tetapi bukan seperti yang anda fikirkan !

5 Sebab Mencintai Lelaki Tembam Adalah Yang Terbaik

Jika anda menolak lelaki yang tembam dan ingin mencari orang yang kurus atau berotot kerana anda mengandaikan bahawa mereka tidak boleh menjadi pencinta yang hebat atau mereka tidak sihat, maka mari semak artikel ini. Kami berada di sini untuk menunjukkan kepada anda mengapa anda memerlukan lelaki tembam sebagai pasangan anda

Berikut adalah 5 sebab mengapa anda telah kehilangan material pasangan pilihan:

  • Lelaki tembam bermakna orang itu selesa dan bahagia, tidak malas dan tertekan.

Kebanggaan

Lelaki tembam adalah orang yang gembira! Ternyata, aura yang baik sehingga ke perkahwinan. Menurut satu kajian yang diterbitkan dalam Psikologi Kesihatan, pasangan yang baru berkahwin dengan bahagia lebih cenderung untuk mendapatkan berat badan selepas majlis perkahwinan mereka, tidak seperti rakan-rakan mereka yang tidak berkahwin. Dan siapa yang tidak mahu perkahwinan yang bahagia?

  • Mereka memahami tentang berat badan anda sendiri.

Sama ada anda bertemu janji dengan lelaki kurus, berotot, gemuk, atau gemuk, pastikan bahawa jika anda benar-benar mahu bersama dengan orang ini maka dia tidak akan menilai berapa berat badan anda. Berlatihlah menyayangi diri anda dan kekasih anda tidak kira betapa beratnya kedua-duanya.

  • Mereka adalah “bantal peluk” yang terbaik.

Mudah memahami

Walaupun lelaki berotot menjadi pilihan gadis-gadis tetapi majoriti sukakan “kusyen” lembut dan sedap dipeluk.Anda mempunyai bantal peribadi, mudah alih, sentiasa selesa!

  • Mereka mungkin lebih sihat daripada yang anda fikirkan.

Malah, mereka mungkin hidup lebih lama lagi. . Penyelidik untuk Jurnal Persatuan Perubatan Amerika mendapati bahawa orang yang berlebihan berat badan (tetapi tidak gemuk) boleh hidup lebih lama daripada orang yang mempunyai berat badan secara klinikal biasa. Jadi jika matlamat akhir anda adalah untuk hidup lebih lama (dan yang tidak?) Maka seorang lelaki dengan sedikit lemak tambahan mungkin pasangan yang sempurna dalam hidup

  • Mereka adalah pencinta yang lebih baik.

Adakah saiz menjadi perkara penting di dalam bilik tidur? Kamu tahu perkara itu! Tetapi kita bercakap mengenai saiz perut di sini. Satu kajian dari Turki menyimpulkan bahawa lelaki berlebihan berat badan bertahan lebih lama di atas katil daripada rakan-rakan mereka yang lebih kurus. Lelaki tembam mempunyai lebih banyak estradiol hormon di dalam badan mereka, yang melambatkan kemuncak hubungan mereka – bermakna anda semua boleh mendapatkannya sepanjang malam. Nak tembam atau pulang ke rumah!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Jom Share Pada mereka yang belum Baca!

TUTUP
Share via