Suka beresksperimentasi dengan hubungan kelamin,wanita ini telah ditiduri 3,000 lelaki

0 290

 

Suka beresksperimentasi dengan hubungan kelamin,wanita telah ditiduri 3,000 lelaki
Marie Calvert. Foto: Photograph: Chris Fairweather/Ross Parry Agency-The Guardian

Hiburan.my -MARIE Calvert mungkin mempunyai pengalaman yang mungkin berbeza dengan wanita lain di dunia ini. Berasal dari Sheffield dan berusia 63 tahun ini mengaku telah ditiduri 3,000 lelaki

Marie bukan wanita ‘murahan’. Dia mempunyai suami, Barry Calvert. “Hubungan kelamin bukan sesuatu yang saya lakukan untuk hidup, tetapi saya suka. Ini kerana ia adalah sesuatu  yang paling menyeronokkan, menggembirakan dan kepuasan apabila untuk menghabiskan masa lapang anda. Sesetengah wanita mungkin memilih yoga, beberapa mungkin bermain badminton. Tapi saya suka hawa nafsu,” kata Marie calvert, di The Guardian, Jumat (13/2).

Marie berkahwin dengan Barry ketika wanita tersebut berusia 19 tahun. Sebelum ini, mereka sudah saling mengenali sejak berusia 15. Sekarang mereka sudah mempunyai dua  orang cucu.

“Hidup adalah tentang bereksperimentasi, dan itulah apa yang kami lakukan. Barry keluar dengan perempuan lain. Saya tidak cemburu kerana saya tahu dia sangat mencintai saya. Sudah 28 tahun saya (hubungan kelamin) bersamanya dan kami mempunyai hubungan kelamin  yang sangat hebat. Suatu hari Barry membawa pulang majalah tentang public (istilah yang dipakai untuk menggambarkan komuniti berkaitan hubungan kelamin yang saling bertukar pasangan). Barry semacam bergurau dan mengatakan ‘kita harus mencuba’. Saya mengatakan kepadanya jangan melakukan perkara bodoh, dan dia tidak pernah membincangkan lagi, “kata Marie .

Namun majalah itu mengingatkan Marie lagi. Akhirnya bayangan ‘menjadi’ public membuatkan Marie ingin mencuba sehingga Marie berkata kepada suaminya, tidak ada salahnya untuk mencuba.

Melalui senarai di majalah itu, Marie dan Barry mencari seorang pensyarah berusia 40-an. Setelah bersepakat untuk bertindak ‘liar’, Marie dan Barry pergi ke rumah John (pensyarah itu). “Dalam perjalanan, Barry sempat menghentikan kereta dan bertanya lagi, apakah kita pasti dengan tindakan kita ini? Saya gugup namun bersemangat untuk melakukannya. Saya menjawab, kita harus mencubanya,” cerita Marie lagi.

Setelah mereka berdua berjumpa,hubungan dibilik tidur dua pasangan yang dilakukan atas dasar suka sama suka pun terjadi. “Saya sempat menatap Barry, dia tersenyum dan saya yakin kehidupan saya berubah untuk selamanya,” ujar Marie.

Selepas itu, Marie dan Barry sering menghabiskan masa berrtukar-tukar pasangan, bahkan mendatangi pesta liar. “Pernah di suatu malam, saya tidur dengan 14 lelaki. Sekarang saya tidak begitu ingat. Anggaran saya, ada 100 lelaki dalam setahun selama 30 puluh tahun  ini,” jelas Marie.Marie juga berpendapat, setelah melakukan banyak eksperimentasi membuat hubungan di ranjang,dia mempunyai lebih ramai kawan.

Pada tahun 1997, Marie dan Barry memutuskan untuk membuka kelab public di Sheffield. “Namun kami tidak pernah melakukan hubungan kelamin selama waktu berkerja di kelab  ini. Kami profesional tentang kerja. Kini, Marie baru saja menjalani pembedahan lutut dan berjalan dengan tongkat. “Saya masih mempunyai keghairahan untuk melakukan hubungan di ranjang tapi yang lebih santai sekarang. Saya bukan seseorang yang akan berpakaian seperti seorang wanita setengah usia yang hanyaingin mendapatkan perhatian lelaki. Tetapi jika mereka amsih melihat saya menarik, apa salahnya?” terang Marie.

Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More